top of page

Hej, välkommen till mig! 

Jag är auktoriserad Gestaltterapeut, utbildad  handledare och har 4 årig utbildning som konstnär.  Jag har över 30 års erfarenhet som terapeut och behandlare.  Haft egen mottagning, arbetat inom missbruksvård som terapeut och inom företagshälsovård.

Jag har arbetat som lärare, utvecklat och lett kursverksamhet, både själv och tillsammans med andra.

Min historia som har format stora delar av mitt liv är att jag är äldst av sex syskon född in i dysfunktionell familj och fick som liten rollen som familjens syndabock.  Min uppväxt har färgats av våld och övergrepp både fysiskt och psykiskt vilket resulterade i skam, ångest, ilska och självförakt.  Jag flyttade tidigt hemifrån, drack och levde rätt vilt liv många år.

Den stora vändningen i mitt liv kom när jag blev förälder och verkligen ville bli en bra mamma.  Jag kunde inte kontrollera mitt drickande, min ångest  och självförakt skenade i väg. Till slut sökte jag hjälp och fick behandling.  

 

hemsida svava jpg_edited.jpg
höst 1_edited.jpg

Mina erfarenheter har lagt grunden till ett livslångt  intresse i att förstå vad som hindrar oss och vad som hjälper oss i att bli helare som människor.  Det har gett mig en stark längtan och drivkraft att hjälpa andra och dela med mig av det jag har lärt mig.

 

Den resan pågår fortfarande, i tillfrisknande från beroende, från medberoende, utbrändhet och i att leva med ADHD. Idag har jag hittat en bra inre balans och har mycket att vara glad för.  Jag är stolt mamma till tre vuxna barn och mormor till två härliga barnbarn.

bottom of page